maanantai 2. syyskuuta 2019

"Turhat" hankinnat vauva-aikoina

Toinen osa edelliseen tekstiin.. mutta tällä kertaa kerron, mitä ilman olisin vauvan kanssa pärjännyt, eli mitkä oli ns "turhia hankintoja".

- Koliikkikeinu. Me ostettiin ihan uutena tämä Gracon koliikkikeinu ja se oli meille ihan turha. Pari kertaa yritettiin siihen laittaa muttei meidän  vaavi siitä tykännyt ollenkaan. Joten koliikkikeinua ei enää varmasti meille tule (jos siis lapsia vielä joskus siunaantuu) :D


-Rintapumppu. Ostin oikein kalliin ja hyvän rintapumpun kun ajattelin, että tulisin tarvimaan sitä. Mutta ei. Ei ole edes tarvinnut avata koko pumppua ;D Mutta toki minusta rintapumppu on hyvä olla, koska joskus sitä saattaakin ihan yllättäen tarvita.

-Pinnasänky. Pinnasänky meillä oli kolmen lapsen kanssa aina hommattuna, kunnes neljännellä kerralla tajusin, että meillä se seisoi aina ihan turhaan. Vauva-aikana lapset on nukkuneet aina mun vieressä ja niimpä päätimme neljännen kohdalla ostaa pieni korisänky, ja se olikin paljon viisaampi ratkaisu. Pinnasänky vei aina meiltä vaan turhan paljon tilaa. Ja matkasänky on se, mihin opetettiin nukkumaan sitten kun on ollut unikoulun aika. :)

-Hoitopöytä. Kyllä. Hoitopöytä on meillä seissyt aika turhaan, koska mitä yleisimmin olen aina vaihtanut vaipan sohvalla, lattialla tai sängyllä. :D 

Tässäpä oli muutama, mitä nyt omalla kohdalla tuli mieleen vauva-ajoista. :) <3 
Ja nämä ei tietysti tarkoita sitä, etteikö ne toimisi jollain toisella, meillä ollaan vaan menty aina saman kaavan mukaan ja olen tajunnut mitkä on olleet ns. turhia. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti