tiistai 20. elokuuta 2019

Kenen kroppaan mut on laitettu?

Hellou taas pitkästä aikaa! Hiljaiseloa on ollut, mutta joskus se on ihan ymmärrettävää, silloin kun on paljon asioita pohdittavana ja mietittävänä ja ei itsekään meinaa ymmärtää kaikkea tapahtuvaa..

Viime aikoina yhä enemmän musta on tuntunut, ihan kun en olisi omassa kropassa. Kuukausi sitten mun sairastelu ja lääkäreillä juokseminen alkoi, siitä tähän asti, mä olen menettänyt varmaan kaikki lihakset mitä omistinkin joskus. Mä olen lässähtänyt ihan täysin. Oikeastaan se ei ole ollut mulla koko aikana edes niinkään mielessä, yksi kaunis päivä vaan satuin havahtumaan siihen, kun katsoin pitkän ajan jälkeen peilistä vartaloani ja olin ihan että mitä, kuka toi on?

KUN OLIN VIELÄ TERVE <3
Kortisoni kuurit on aiheuttaneet sen, että maha kasvaa isoksi, vyötärö on paksu, jalat turvonneet, kasvot..
Lisäksi mun koko rintakehä on täynnä näppylöitä, sekä myös naama. Selluliittia kerääntyy myös ihan kiitettävästi. 
Tottakai nämäkin asiat vaikuttaa mielialaan ja itsetuntoon.
Mä olen aina tykännyt urheilla, laittautua, olla hyvässä kunnossa.


Mut nyt kaikki se on kadonnut. 
Kyllä mä tiedän että voin päästä joskus vielä hyvään kondikseen mutta silti ahistaa kun tuntuu että sinut olis pistetty jonkun toisen kroppaan, ymmärrätte varmaan pointin?
Oon tykänny olla kameran edessä, mut nyt mun puhelimesta ei edes löydy tuoreita selfieitä eikä kuvia musta itsestä ollenkaan. Tiiättekö haluaisin vaan tulla kuntoon ihan kokonaan, haluaisin vaan terveyden takaisin, sitä niin vähän arvostaa silloin kun terveys on, ja aina ajattelee että en mä voi sairastua.. Pitäis osata olla kiitollinen myös silloin kun kaikki on hyvin. <3 :'(

YRITÄN kuitenkin olla masentelematta tätä asiaa, pääasia että tulisin kuntoon. Kuitenkin tälläisiä ajatuksia viime aikoina ollut ja halusin jakaa ne rehellisesti teidän kanssa. <3 :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti