maanantai 5. elokuuta 2019

Huonoja uutisia, en halua jäädä ilman pernaa!

Mulla oli tänään taas tuo ihana, kamala labrapäivä kuten aina 2xviikossa.. Viime torstaina arvot olivat hiukan nousseet ilman lääkitystä mutta eilen kun oltiin käymässä nukkumaan, tunsin taas ihan kauheeta heikotusta, selkään sattui taas kuten aina kun arvot tippuivat silti kuitenkin vaikka tiesin toivoin sisimmässäni että kuvittelisin vain ja että arvot olisivat hyvät..
Kuitenkin labrojen jälkeen iltapäivällä hoitaja soitti ja kertoi lääkärin kirjoituksen..
Trombosyytit oli tippuneet 55.. ja lääkäri sanoi, että pitää rajana 50 mun kohdalla, jos vielä tippuvat niin mulle aloitetaan pistohoito. Lääkäri oli laittanut kelalle jo hakemuksen kyseisen lääkkeen korvattavuuteen, koska tuo lääke on todella kallis. Ihon alle pistettävä, jonka aikana labroja seurataan taas tiiviisti..
Lääkäri oli kirjoittanut tekstin: "Potilalle harkitaan pernan poistoa" Ja tervemenoa. En haluaisi joutua elämään ilman pernaa, sairastelukierteissä, ilman vastustuskykyä ja rokotteiden varassa..
Voi mitenkä toivoisin juuri nyt, että nuo arvot vaan nousisi, ettei mun tarvisi jatkuvasti miettiä seuraavia labroja ja pyöritellä näitä ajatuksia mun päässäni..
Lisäksi sain lähetteen kurkku, nenä silmätauti polille, koska kaulan UÄ:ssä oli sittenkin ollut jotain poikkeavaa, ei mitään kiireellistä, mutta jokatapauksessa jotain mitä täytyy tutkia lisää..
Tällähetkellä vaan rukoilen ja toivon, että tää loppuis joskus ja paranisin tästä ihan kokonaan, ja jos haluatte siellä kaikki jotka lukee tätä muistaa mua, olisin kiitollinen. <3 

5 kommenttia:

 1. Minä muistan sinut ❤️❤️

  VastaaPoista
 2. Kylläpä sua nyt koetellaan, mut Isä kantaa kyllä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, oot oikeessa, Isä kantaa ja pitää huolta. <3 :)

   Poista
 3. Voimia ja toivottavasti terveystilanne tulee paremmaksi!

  VastaaPoista